Workshop drumband succesvol

Afgelopen donderdag 25 oktober 2012 heeft de drumband twee workshops gegeven op de Regenboogschool.
Deze workshops zijn bij de kinderen erg goed bevallen. De eerste workshop was in de leeftijdscategorie van 4 tot en met 6 jaar oud.
Deze kinderen hebben spelenderwijs een heleboel informatie gehad betreft wat er allemaal voor instrumenten zich binnen een drumband bevinden.
Ze mochten de instrumenten ook zelf uitproberen. Uit deze workshop heeft 1 kind zich aangemeld die een proefles gaat krijgen op de woensdagavond.
De tweede workshop die gegeven werd was voor de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar. Ook deze kinderen mochten op de instrumenten spelen die we als drumband allemaal hadden meegenomen.
Tijdens beide workshops heb ik het liedje We Will Rock You van Queen behandeld, dit nummer is zeer bekend bij de kinderen en er werd dan ook fanatiek mee geslagen.
Tijdens de workshop hadden we een aantal trommels, twee grote troms. de rototoms en de marchingbells bij ons.Beide workshops waren  volgeboekt en we mochten in totaal 32 kinderen welkom heten tijdens de workshops. Bert, Damian en Klaas erg bedankt voor de hulp.

Marcel van der Voet bedankt voor het maken van de foto’s.

 © Bergman Media Group

Vijfde Uitgang 1 | 4201 XH Gorinchem | T. +31 6 41713683